Andebryst og Saison

andebrystAndebryst er en av mine favoritter. Ganske enkelt og raskt å lage, og så lenge du følger nøye med på temperaturen kan det nesten ikke gå galt. Tar som regel utgangspunkt i oppskriften på Trines matblogg. Jeg liker ikke å bruke så mye av fettet som hun gjør i sausen, så du får bare velge om du vil droppe det helt eller delvis. Godt blir det uansett.

Kinn Saison Ekstra.pngValg av øl: En øl-favoritt til andebrystet er det belgiske bondeølet Saison, gjerne versjonen fra Nøgne Ø. Den har nok fylde og sødme til å takle retten, og tilstrekkelig bitterhet til å rense ganen for fett, men samtidig er bitterheten på ingen måte spesielt fremtredende. Hvis du skal ta den helt ut kan du velge en luksus-Saison, f.eks. Saison Extra fra Kinn eller Boulevard’s Tank 7. Det er ren nytelse.

 

Advertisements

1 Comments ↓

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alle mat og øl kombinasjoner | Hennings ølblogg - 25. mars 2016

    […] Andebryst […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Ølnyheter fra Ølakademiet

Fra mungåt til mikrobrygg - om dagens øl med et historisk blikk

Zythophile

'Zee-tho-fyle', by Martyn Cornell, an award-winning blog about beer now and then, founded in 2007

Hennings ølblogg

Fra mungåt til mikrobrygg - om dagens øl med et historisk blikk

Godt Drikke

Øl, Vin, Mat. De viktigste kulturbærerne.

Ølportalen

Alle ølnyheter på ett sted

GODT I GLASSET

Livet er for kort til å drikke dårlig øl

Høyt Skum - Livet er for kort for å drikke dårlig øl

Livet er for kort for å drikke dårlig øl

Skumringen Ølblogg

- en uutdannet ung øldrikkers motstykke til meritterte ølbloggere

%d bloggers like this: