Flasken er åpnet …

Jeg er en skikkelig ølentusiast.

Med det utvalg og den utvikling som vi har i dag er det bare å glede seg til det som kommer. Gjennom Ølakademiet holder jeg ølkurs (f.eks. øl og mat) og kåserier, arrangerer prøvesmaking og pub-til-pub turer, og mye mer. Mange har oppmuntret meg til å skrive om alle de tingene jeg snakker om på kursene, og denne bloggen er første fase i å gjøre nettopp dette. Så får vi se hva det fører til … Håper mange vil ha glede av å følge meg her på denne bloggen etter hvert.

Legg igjen en kommentar ↓

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Ølnyheter fra Ølakademiet

Fra mungåt til mikrobrygg - om dagens øl med et historisk blikk

Zythophile

'Zee-tho-fyle', by Martyn Cornell, an award-winning blog about beer now and then, founded in 2007

Hennings ølblogg

Fra mungåt til mikrobrygg - om dagens øl med et historisk blikk

Godt Drikke

Mest om vin

Ølportalen

Alle ølnyheter på ett sted

Høyt Skum - Godt øl og god mat

Livet er for kort for å drikke dårlig øl

Skumringen Ølblogg

- en uutdannet ung øldrikkers motstykke til meritterte ølbloggere

%d bloggere like this: